Τα Κόκκινα Φανάρια

Talk of the Town
Βαθμολογίες: 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Με την Τρούμπα να έχει γίνει το επίκεντρο της διασκέδασης στον Πειραιά, όλο και περισσότεροι ιδιοκτήτες πετυχημένων επιχειρήσεων από άλλες περιοχές επιλέγουν να επεκταθούν στην θρυλική γειτονιά. Ένας από αυτούς είναι και ο Πέτρος Κουβάτσος του 108 Cafe Bar, ενός μαγαζιού που έχει εδραιωθεί ως μία από τις καλύτερα all day bar. Έχοντας λοιπόν ήδη την τεχνογνωσία και την εμπειρία από μίας επιτυχημένη επιχείρηση, άνοιξε τον Δεκέμβριο και τα Κόκκινα Φανάρια στην Τρούμπα, ένα live bar/club που ήδη έχει αρχίσει να καθιερώνεται στην νύχτα της περιοχής.

Περισσότερα

Όπως επιτάσσουν οι κανόνες της Τρούμπας, η σύνδεση με το παρελθόν υπάρχει και εδώ, πρώτα και καλύτερα μέσω της ονομασίας του μαγαζιού που παραπέμπει στους «οίκους» που κάποτε δέσποζαν στην περιοχή αλλά και στην διάσημη ταινία. Το ίδιο ισχύει και με την είσοδο του καταστήματος, που θυμίζει έντονα καμπαρέ, ενώ ρετρό στοιχεία υπάρχουν και στο εσωτερικό, με κάδρα με φωτογραφίες από στιγμιότυπα παλιών ταινιών, πολυελαίους, λαμπατέρ, ρετρό φανάρια που κρέμονται στους τοίχους και πολλά άλλα. Μιας όμως και ο χώρος στα Κόκκινα Φανάρια είναι αρκετά μεγάλος, δεν λείπουν και οι σύγχρονες πινελιές, με φωτορυθμικά και προβολείς ενώ και το μέταλλο κάνει αρκετά έντονη την παρουσία το, σε συνδυασμό με το ξύλο.

Μιας και όμως αναφερθήκαμε στο μέγεθος του χώρου, να σημειώσουμε πως το νυχτερινό κέντρο διαθέτει ένα κυκλικό μπαρ στο μέσον του μαγαζιού, όπου οι πελάτες μπορούν να καθίσουν σε όλο το πέρας του, stands, καθώς και τραπέζια μπροστά στην πίστα. Τέλος, η παρουσία εξώστη συμπληρώνει ένα σύνολο επιλογών που θα ικανοποιήσουν όλες τις προτιμήσεις.

Επειδή όμως, όπως προαναφέραμε, εδώ έχουμε να κάνουμε με ένα live bar, να σημειώσουμε πως η πίστα στα Κόκκινα Φανάρια δεν μένει ποτέ άδεια, με κάποιους από τους καλύτερους νέους εκπροσώπους του ελληνικού λαϊκού τραγουδιού. Χαρακτηριστικό παράδειγμα ήταν η βραδιά του ρεβεγιόν, όπου εμφανίστηκαν η Μαρία Εγγλέζου, η Πηγή Σαμαρά και ο Νίκος Δούρος, σε μια νύχτα που έδωσε το στίγμα για το τι θα ακολουθήσει και την νέα χρονιά.

Για εσάς λοιπόν που προτιμάτε την ζωντανή ελληνική μουσική και αναζητούσατε ένα live club/bar για να την απολαύσετε, τα Κόκκινα Φανάρια έχουν φροντίζει να σας προσφέρουν την καλύτερη επιλογή για διασκέδαση στην Τρούμπα.

Λιγότερα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Φίλωνος 76
Pireas 185 35 Τρούμπα
Πως θα πας
Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on Twitter0Email this to someone