Πρωτοχρονιά στην Τρούμπα

Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on Twitter0Email this to someone

Η Τρούμπα έχει πάρει πλέον τα ηνία στην διασκέδαση στον Πειραιά, ενώ επιλέγεται ως προορισμός για καφέ, φαγητό και ποτό, από ανθρώπους από όλα τα μέρη της Αττικής. Η πληθώρα καινούριων μαγαζιών για όλες τις προτιμήσεις, σε συνδυασμό με την έλξη που πάντα ασκούσε η περιοχή λόγω του «αμαρτωλού» παρελθόντος και την σύνδεση με το παλιό που έχουν διατηρήσει οι περισσότερες επιχειρήσεις εστίασης, έχουν μετατρέψει την γειτονιά σε hot spot, όσο αφορά την ψυχαγωγία.

Καθώς πλησιάζει η πιο συναρπαστική νύχτα του χρόνου, τα μαγαζιά της Τρούμπας είναι πανέτοιμα να υποδεχθούν τους πολυάριθμους πελάτες που αναμένεται να πλημμυρίσουν την περιοχή την παραμονή της Πρωτοχρονιάς. Σε αυτό πλαίσιο λοιπόν, ας δούμε τι έχουν ετοιμάσει μερικά από τα καλύτερα μαγαζιά της γειτονιάς για το βράδυ της Παραμονής.

new years eve 2

To El Chapo Cocktail Bar θα δονηθεί, για μία ακόμη φορά, στους house ρυθμούς του dj SANT, στην πιο ηλεκτρονική γιορτή του χρόνου.

Το εστιατόριο του Beluga έχει ήδη ετοιμάσει ένα εξαιρετικό πρωτοχρονιάτικο μενού, το οποίο ξεκινάει με κοκτέιλ, συνεχίζει με ορεκτικά και δύο επιλογές για κυρίως πιάτο, για να κλείσει με γλυκό βασισμένο στην κρέμα καραμελέ και την σοκολάτα.

Το καράβι του Frederica έχει ήδη σαλπάρει σε ένα τετραήμερο διασκέδασης, το οποίο αναμένεται να κορυφωθεί την βραδιά της παραμονής.

To Τroubar έχει ετοιμάσει ένα live με τους Broken Radio, οι οποίοι θα διασκεδάσουν τον κόσμο του μαγαζιού υπό τους ήχους της «μαύρης» μουσικής που το έχουν καθιερώσει.

Η αλήθεια είναι βέβαια πως όποιο μαγαζί της Τρούμπας και αν επιλέξετε για την βραδιά της Πρωτοχρονιάς, δεν υπάρχει περίπτωση να απογοητευτείτε, μιας και τα υπόλοιπα bars και clubs της περιοχής έχουν ετοιμάσει events για την συγκεκριμένη βραδιά που θα σας μείνουν αξέχαστα.

 

Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on Twitter0Email this to someone
Σας άρεσε αυτό το άρθρο;

Σχόλια

σχόλια