Παραμονή Χριστουγέννων στο El Chapo

Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on Twitter0Email this to someone

Το El Chapo στην Τρούμπα  έχει καθιερωθεί πλέον στην νύχτα της περιοχής ως μία από τις καλύτερες επιλογές για διασκέδαση. Η ευφάνταστη διακόσμηση, η οποία θυμίζει κάτι από κελί, σε συνδυασμό με μια σειρά από πρωτότυπα και υπέροχα στην παρουσίαση κοκτέιλ και τις καλύτερες επιλογές στην ηλεκτρονική μουσική έχουν φέρει το El Chapo στις πρώτες θέσεις των προτιμήσεων ανάμεσα στα cocktail bar της περιοχής.

el chapo christmas eve

Ολόκληρος ο παραπάνω συνδυασμός θα σας περιμένει και την παραμονή των Χριστουγέννων, με τις  εκπλήξεις που έχουν ετοιμάσει οι ιθύνοντες του καταστήματος να είναι σίγουρο πως θα σας κάνουν να περάσετε μια αξέχαστη, εορταστική βραδιά.

Στους ρυθμούς της house λοιπόν, θα σας παρασύρουν το βράδυ της παραμονής δύο ειδήμονες του χώρου. Ο πρώτος είναι ο S. Ant, ο οποίος έχει καθιερωθεί στην νύχτα του El Chapo με τις συνεχείς παρουσίες του στο μαγαζί. Ο δεύτερος είναι ο Τ. Karamanis, γνωστός από τις εκπομπές του στο UP Radio και 4Life Web Radio και γενικότερα από τις πολυάριθμες δουλειές του στο χώρο της μουσικής. Οι δυο τους αναμένεται να συντελέσουν ένα εξαιρετικό δίδυμο, που θα σας κάνει να χορέψετε μέχρι το πρωί.

Αν θέλετε λοιπόν να περάσετε κι εσείς μια αξέχαστη βραδιά την παραμονή των Χριστουγέννων, χορεύοντας υπό τους ρυθμούς της house και πίνοντας μοναδικά cocktail, το El Chapo είναι σίγουρα η καλύτερή σας επιλογή.

Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on Twitter0Email this to someone
Σας άρεσε αυτό το άρθρο;

Σχόλια

σχόλια